Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Internationaal Gap Year Programma

Ben jij op zoek naar een internationaal tussenjaar dat bestaat uit leuke en nuttige projecten en waarbij je je kan ontwikkelen op zowel academisch- als persoonlijk gebied ?

Dan is een Internationaal Gap Year programma misschien wel wat voor jou! Tijdens dit programma wordt de focus gelegd op persoonlijke ontwikkeling, het vinden van je passie en het opdoen van onvergetelijke ervaringen. Het programma is niet alleen een ontzettend gave ervaring, maar het programma bereidt jou ook goed voor op je toekomst.

 

Het Gap Year start in Budapest met een 12 weken durend programma dat zich richt op het ontwikkelen van internationale Academische vaardigheden, zoals interculturele communicatie, Engelse taalvaardigheden, analytische vaardigheden, time management, etc.

 

Na de reis door één van de drie landen, zal je terugkeren naar Budapest om daar te reflecteren op jouw ervaringen. Dat doe je samen met de andere internationale deelnemers. Al met al kan dit programma een uitstekende kick-start zijn voor je toekomst in een internationale omgeving..

Vereisten voor aanmelding: Middelbare school diploma, en Engelse taaltest op B2-C1 niveau (IELTS 5.5)

Deadline voor aanmelding: 15 augustus 2017

Start: september 2017

Prijs: € 11.500

Meer informatie kan je aanvragen via het contactformulier.

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.