Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Studeren in het buitenland

San Diego State University

Bureau Buitenland opereert als onafhankelijk internationaal onderwijsadviesbureau.

Er wordt specifieke begeleiding geboden aan studenten die een Bachelor, of een Master in het buitenland willen doen. Ook voor Minoren, of voor de ervaring van één of meer Semesters in het buitenland kan je bij Bureau Buitenland terecht.

Studenten die gebruik maken van het Exchange-programma van hun eigen onderwijsinstelling en deelnemers aan een Erasmus programma kunnen bij Bureau Buitenland terecht voor begeleiding. Bijvoorbeeld om uit te vinden welke buitenlandse onderwijsinstelling het beste bij je past en welke vakken het beste aansluiten bij je eigen wensen en doelstellingen.

Samen met jou als klant zetten we een traject uit om een programma te vinden dat aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

De kosten voor deze begeleiding bedragen € 85,= per uur (excl. BTW). Eventuele research-uren worden apart in rekening gebracht.

Voor meer informatie over de evt. kosten en beurzen die verbonden zijn aan studeren in het buitenland, zie website van het Nuffic – Wilweg.  Het Nuffic is een officiële overheidsinstantie die zich bezig houdt met het bevorderen van internationale samenwerking in het Hoger Onderwijs

Meer weten? Bel: 026-4425379, of mail naar info@bureaubuitenland.nl

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.