Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Academisch Semester in Florence

Florence2Bureau Buitenland werkt met één van de grootste Engelstalige onderwijsinstellingen van Italië, met vestigingen in Florence en Rome. Deze instelling biedt ongeveer 2500 studenten per jaar de gelegenheid om studie-ervaring op te doen in het midden van de Italiaanse cultuur. De studenten komen voornamelijk uit de USA, maar ook uit andere delen van de wereld.

Alle vakken worden in het Engels gegeven. Om toegelaten te worden ben je verplicht om aan te tonen dat je beschikt over een VWO-diploma, en een officieel Engels certificaat (Cambridge-diploma, IELTS, of TOEFL). Ook moet je minimaal 18 jaar oud zijn bij aanvang van het semester.

Voor een semestercursus kan je kiezen uit 3, of 4 vakken op het gebied van Liberal Arts, Art History, Creative Arts, Communication, Social Sciences, maar ook Italian Cuisine. Ook zijn er mogelijkheden om op een meer praktische manier kennis te maken met het historische en culturele erfgoed van Italië, door het bezoeken van galerieën, paleizen, tuinen, kerken en musea. Hiernaast ben je verplicht om wekelijks een aantal lessen Italiaans te volgen.

Voor meer informatie over deze mogelijkheden kan je een mail sturen naar info@bureaubuitenland.nl.

Share Button

Reacties zijn gesloten.