Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Cursussen Engels en Business Topics in San Francisco

Wil je je Engels verbeteren en tegelijkertijd kennismaken met verschillende Business Topics zoals; Entrepreneurship, Leadership & Management, International Trends en Managing Cultural Differences, of Marketing Channels, dan kan dat in één van Amerika’s levendigste steden, San Francisco.

De school ligt midden in het centrum, vlakbij Union Square, dus op loopafstand van veel gezellige café’s en restaurantjes. De cursisten komen van over de hele wereld; o.a. uit Brazilië, Japan, Thailand, Frankrijk en Duitsland. In deze internationale omgeving zal zeker je gestimuleerd worden om interculturele competenties te ontwikkelen.

Elke maandag kan je starten met de cursus. De minimale cursusduur is 4 weken. Voor deelname aan de Business Topics dient het niveau van je Engels wel goed genoeg te zijn. Dat zal vooraf worden getest. Voor de lessen Engels wordt je ingedeeld op je eigen niveau.

Ook het verblijf kan worden geregeld door de school. Wanneer je nog geen 18 bent, wordt er een gastgezin voor je gezocht en voor iedereen die 18 jaar of ouder is zijn er verschillende studentenresidenties waaruit je kan kiezen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via het contactformulier op de website, of telefonisch via 026-4425379.

Share Button

Reacties zijn gesloten.