Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Danique deed een Cambridge cursus Engels in Brighton

Danique Slob - Loxdale - Londen“Dit is zeker één van de mooiste ervaringen van mijn leven tot nu toe geweest! De geweldige mensen die ik heb leren kennen en de fantastische dingen die ik heb gedaan. Ik had het nooit willen missen!”

Danique deed een Cambridge-examen-voorbereidingscursus in combinatie met een aantal culturele en creatieve vakken op een kleine school net buiten Brighton en woonde bij een gastgezin.

“Voor het grootste gedeelte heeft de cursus aan mijn verwachtingen voldaan. Het was een kleine en gemoedelijke school! Ik vond dit ontzettend leuk, zo leer je iedereen goed kennen en kent iedereen jou goed. Ik wist dat de school altijd veel Zweedse studenten heeft, maar ik had niet verwacht dat zij 90% van de school waren. Ik vond dit trouwens niet erg, want Zweedse mensen zijn super aardig en zo was ik als (enige) Nederlander altijd gedwongen Engels te praten, wat me echt geholpen heeft!

Het onderwijs was afwisselend. We voerden veel discussies in het Engels, leerden het Engels door middel van spellen en kleine schrijfopdrachten en daarnaast kregen we natuurlijk ook gewoon les uit ons lesboek.

Aan het eind van de cursus heb ik het Cambridge Advanced Exam gemaakt en gehaald!

Ik heb me zeker niet te hoeven te vervelen. De activiteiten die de school organiseerde varieerden van volleybaltoernooien, trips naar Cambridge & Oxford, koken, paardrijden, game & quiz-avonden tot lasergamen, echt van alles! Zo leer je je medestudenten het beste kennen en deel je hele leuke ervaringen samen.

Brighton is een geweldig levendige studentenstad. Er is erg veel te doen door het grote winkelcentrum, het strand met de pier, de theehuisjes en natuurlijk de vele pubs en clubs!

Brighton heeft bijna elke winkel die je kan bedenken; Lush, Bershka, Poundland, Primark, Boots noem het maar op!

Ik heb het advies van Bureau Buitenland als heel positief ervaren. Zonder Bureau Buitenland wist ik niet eens dat deze talenschool bestond. Heleen heeft me daarnaast ook goed geholpen met het contact met de school.”

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.