Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Eduard – Semester in de USA

Ik heb 3 maanden een aantal vakken gevolgd op Green River Community College in Auburn, niet ver van Seattle. Na mijn Gymnasium-opleiding viel het niveau van de vakken wat tegen, maar desaniettemin was het een fantastische ervaring.

Eduard van der Stap - Green River Cummunity CollegeIk woonde op de campus en dat was heel gaaf. Een goede kamer, dicht bij school en je maakt er snel vrienden. Ook organiseerde het College veel activiteiten en excursies. Ik heb geskied en ben naar Seattle geweest en verder was er ook op de campus altijd wel iets te doen.

Ik heb een hele gave tijd gehad, waarin ik veel ervaring heb opgedaan en veel nieuwe vrienden van overal op de wereld heb gemaakt.

Share Button

Reacties zijn gesloten.