Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Elien – Taalcursus Engels in Bristol

Elien Hagedoorn in Bristol

“Ik was 3 maanden lang praktisch de enige Nederlandse op de school en het was fantastisch om mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Er waren ontzettend enthousiaste docenten en de school organiseerde ook veel leuke activiteiten. Ik ben met de school naar Stratford, naar Stonehenge en naar Wales geweest en heb ook regelmatig de pub-avonden bezocht. Deze ervaring zal ik nooit meer vergeten. Mijn Engels heb ik op een vergevorderd niveau kunnen leren en daarnaast heb ik mensen van over de hele wereld ontmoet. Ook heb ik in no-time op mezelf leren wonen en veel nieuwe vrienden gemaakt.”

“Ik ben dankbaar dat ik dit alles heb mogen meemaken. Alles was precies zoals ik had verwacht of nog beter …… Ik kende Bristol vooraf helemaal niet, maar ik voelde me al snel heel erg op mijn gemak.

Elien woonde gedurende haar cursus Engels 3 maanden in het studentenhuis van de school in Bristol en slaagde overtuigend voor haar CAE-examen!!

Share Button

Reacties zijn gesloten.