Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Engels in Bristol en Dublin.

Engels leren in Engeland is doorgaans vrij prijzig. Daarom breng ik graag 2 bestemmingen onder de aandacht die wat betaalbaarder zijn dan het dure Londen.

Voor welke bestemming kies jij?

Bristol: is een bruisende universiteitsstad en is aanzienlijk minder duur dan Londen.

BristolDe school waar Bureau Buitenland in Bristol mee samenwerkt ligt in de gezellige studentenwijk Clifton. De school heeft veel ervaring met de verschillende Cambridge-examen voorbereidingscursussen en daarnaast beschikt de school over 2 fraaie studentenhuizen.

Dublin - Temple BarDublin: een zeer levendige Europese hoofdstad, met veel pubs, traditionele Ierse muziek & dans naast cultuur. Verder is ook Dublin een studentenstad (o.a. Trinity College). Dublin is  iets vriendelijker voor je portemonnee dan Engeland, omdat er in Ierland met de Euro wordt betaald. En wees niet bang dat je hier geen keurig Engels leert!

De school waar Bureau Buitenland in Dublin mee samen werkt ligt zeer centraal in het centrum van Dublin, naast het Trinity College. In de omgeving van de school zijn volop bars, restaurantjes, winkels etc. te vinden. De school heeft eigen appartementen voor de cursisten. Elk appartement bestaat uit vier 1-persoonskamers. De woonkamer, keuken en 2 badkamers deel je met je medebewoners. 

Voor meer informatie: info@bureaubuitenland.nl.

Share Button

Reacties zijn gesloten.