Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Gap Year programma’s in Florence en Rome

Florence2Ben je geïnteresseerd in de Italiaanse cultuur, zoals de kunst, de architectuur, het eten? Dan is het mogelijk om een heel, of een half jaar te studeren aan een Engelstalig onderwijsinstituut met vestigingen in Florence en Rome. Deze instelling biedt ongeveer 2500 studenten per jaar de gelegenheid om studie-ervaring op te doen in een grote verscheidenheid aan vakken. De studenten komen voornamelijk uit de USA, maar ook uit andere delen van de wereld.

Alle vakken worden in het Engels gegeven. Om te worden toegelaten ben je verplicht om aan te tonen dat je beschikt over een CAE-diploma, IELTS-niveau 6.5, of TOEFL-test resultaat >550. Ook moet je minimaal 18 jaar oud zijn bij aanvang van het semester.

Voor een semestercursus kan je kiezen uit 3, of 4 vakken op het gebied van Liberal Arts, Creative Arts, Design, Social Sciences, maar ook Italian Cuisine. Ook zijn er mogelijkheden om op een meer praktische manier kennis te maken met het historische en culturele erfgoed van Italië, door het bezoeken van galerieën, paleizen, tuinen, kerken en musea. Hiernaast ben je verplicht om wekelijks een aantal lessen Italiaans te volgen.

Ook je onderdak, in een gedeeld appartement in het centrum van de stad, kan worden geregeld door de onderwijsinstelling.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via het contactformulier op de website, of telefonisch via 026-4425379.

Share Button

Reacties zijn gesloten.