Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Engelstalig Gap Year programma in Florence en Rome

Florence2Ben je geïnteresseerd in de Italiaanse cultuur, zoals de kunst, de architectuur, het eten? Dan is het mogelijk om een paar maanden, of een heel academisch jaar te studeren aan een Engelstalig onderwijsinstituut met vestigingen in Florence en Rome. Deze instelling biedt ongeveer 2500 studenten per jaar de gelegenheid om studie-ervaring op te doen in een grote verscheidenheid aan vakken. De studenten komen voornamelijk uit de USA, maar ook uit andere delen van de wereld.

Alle vakken worden in het Engels gegeven. Om te worden toegelaten dien je aan te tonen dat je beschikt over een officieel Engels taalcertificaat en over een afgerond VWO-diploma. Ook moet je minimaal 18 jaar oud zijn bij aanvang van het programma.

Voor een semestercursus kan je kiezen uit 3, of 4 vakken op het gebied van Liberal Arts, Kunstgeschiedenis, Creatieve vakken, Sociale vakken, maar ook de Italiaans koken en Juwelen maken. Ook zijn er mogelijkheden om op een meer praktische manier kennis te maken met het historische en culturele erfgoed van Italië, door het bezoeken van galerieën, paleizen, tuinen, kerken en musea. Hiernaast krijg je wekelijks een aantal lessen Italiaans.

Ook je onderdak, in een gedeeld appartement in het centrum van de stad, kan worden geregeld door de onderwijsinstelling.

Lijkt zo’n veelzijdige invulling voor je tussenjaar je wel wat? Neem dan voor meer informatie contact op via het contactformulier, of via 06-27197791.

Share Button

Reacties zijn gesloten.