Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Italiaans en cultuur in het oude Rome

Waar anders dan in Rome zou je ‘ns willen verblijven om Italiaans te leren?

We kennen Rome allemaal als de bakermat van de West-Europese cultuur. Maar Rome biedt zoveel meer. Daarnaast is Rome een bruisende stad met een rijk gevarieerd uitgaansleven en winkelaanbod.

De taalschool waar wij mee werken heeft al zo’n 45 jaar ervaring en is gevestigd in een prachtige oude villa in het centrum van de stad, niet ver van het centraal station. De school beschikt over 16 klaslokalen, een gezellige kantine en een dakterras. Het instituut is meerdere keren uitgeroepen tot de beste taalschool van Italië.

Behalve cursussen Italiaans op alle niveaus, biedt de school ook Italiaans in combinatie met Kunst en Cultuur (Musea, Koken, Architectuur, Fotografie en Theater). Voor degenen die al enigszins bekend zijn met de Italiaanse taal verzorgt de school een Academisch Semester waar ook deze Kunst & Cultuur lessen deel van uitmaken. Dit semester start jaarlijks in juli en in januari.

Buiten de lessen om organiseert de school veel verschillende activiteiten om te stad en ook om je mede-cursisten te leren kennen. En tenslotte biedt de school diverse mogelijkheden voor je verblijf.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan voor meer informatie contact op via het contactformulier, of via 06-27197791 (Heleen Pelle).

Share Button

Reacties zijn gesloten.