Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Leila – Tussenjaar Londen – Wimbledon

“Ik ben ongelofelijk blij dat ik de stap genomen heb om tijdens mijn tussenjaar 9 maanden in het buitenland te spenderen. Niet alleen is mijn Engels enorm verbeterd, maar ik ben ook een stuk zelfstandiger geworden en heb vrienden van over de hele wereld gemaakt!

Leila wint beker - atletiekDe school waar ik zat organiseerde ook veel activiteiten, die meestal gratis waren. En daarnaast ben ik lid geworden van een atletiekclub.”

“Mijn moeder en ik vonden de begeleiding van Bureau Buitenland erg fijn. Toen ik naar een ander gastgezin wilde heeft Heleen Pelle direct contact met de school opgenomen, zodat dit snel geregeld werd. Ik ben erg blij met dit persoonlijke bureau.”

Leila, 18 jaar, benutte haar tussenjaar door haar FCE, CAE en CPE-examen te halen in Wimbledon, onder de rook van Londen. Zij slaagde voor alle 3 de Cambridge-examens. Daarnaast won ze ook nog een mooie beker met een prestigieuze hardloopwedstrijd en daarnaast had ze natuurlijk gewoon een hele fijne tijd om nooit te vergeten.

Share Button

Reacties zijn gesloten.