Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Lieke – Taalcursus Engels in Oxford

“Mijn tijd in Oxford was een geweldige levenservaring die ik nooit zal vergeten.

Ik zat in een gastgezin, niet ver van school, bij een ouder echtpaar. Er was elke avond lekker eten en in de ochtend was er altijd ontbijt voor mij.  Ik werd heel erg vrij gelaten en was ik nooit verplicht om thuis te eten. Ik had een erg leuke kamer, met een eigen badkamer erbij.

Lieke van Esterik - OxfordIk zat in een klas met allemaal studenten van het zelfde niveau Engels, wat erg fijn was. Zo kon je veel van elkaar leren. Het ging om een groep van ongeveer 8 leerlingen, het verschilde per week want er  kwamen leerlingen bij en er gingen leerlingen weg!

De pubs in Oxford zijn heel gezellig en het is echt een plek waar je veel nieuwe mensen ontmoet. En heel internationaal natuurlijk.

Tenslotte kon ik ook nog gebruik maken van de sportschool wat erg fijn was.

We zijn erg goed geholpen door Bureau Buitenland en kregen goed advies wat me een top tijd heeft gegeven in Oxford. Mijn moeder vond het ook erg prettig om af en toe in contact te zijn met Heleen Pelle voor vragen.”

Share Button

Reacties zijn gesloten.