Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Maya deed een taalcursus Frans in Toulouse

Maya ging 4 weken naar Toulouse voor een taalcursus Frans, omdat zij deze taal regelmatig nodig heeft voor haar werk.

“Het was een geweldige ervaring, ik zou het zo weer doen.”

“Door iedere dag les te hebben, in een gastgezin te verblijven en continu door Fransen omgeven te zijn leer je zo goed de taal. In deze maand heb ik meer Frans geleerd dan alle cursussen samen die ik in Nederland na de middelbare school heb gevolgd. Het was ontzettend motiverend en leuk om zo veel te leren over de Franse cultuur en over de andere nationaliteiten die je in de klas en daarbuiten tegenkomt.”

Er werden leuke onderwerpen behandeld, nuttige grammatica, verschillende nationaliteiten, verschillende leeftijden. De groepsgrootte was ook goed. De school waar ik ben geweest zou ik zeker ook aan anderen aanraden.

Toulouse is een ontzettend leuke stad; het centrum is niet te groot, knus, veel kleine pleintjes. Veel musea, bioscopen, goed metro netwerk. Vanaf station gaat er een directe trein naar een skigebied in de Pyreneeën 😉 Er zijn voldoende sportmogelijkheden en er is een goede ren-route langs de rivier.”

“Ik ben heel tevreden over het advies van Bureau Buitenland! Ik had het gevoel dat Heleen goed wist waar ze het over had en had vertrouwen in haar advies. Het was ook fijn dat ze telkens snel reageerde op mijn mails. Nogmaals dank! “

Share Button

Reacties zijn gesloten.