Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Milou haar ervaring op een Engels College

Milou zou in eerste instantie naar Costa Rica gaan in het najaar, maar door Corona kwam er een kink in de kabel en besloot Milou om eerst haar Engels te verbeteren op een leuke plek. Aangezien zij nog 17 was mocht ze nog niet zelfstandig wonen in Engeland, maar gelukkig kon ze nog terecht bij een College met een speciale Residentie voor 16-17-jarigen. Lees hier haar verslagje:

“Het was een hele mooie ervaring om voor een bepaalde tijd in het buitenland te wonen, naar school te gaan en te hockeyen. Ik heb hele leuke vrienden gemaakt en heb het gevoel dat ik de Engelse taal beter beheers. Ook heb ik kennis kunnen maken met de Britse cultuur in de paktijk. Iets wat ik altijd zal onthouden.

Het verbeteren van mijn Engels stond natuurlijk centraal, maar daarnaast heb ik veel nieuwe sociale contacten opgedaan van verschillende nationaliteiten! En daarnaast was het hockeyen in een ander land een speciale ervaring.

Het was een fijne kamer en ik had eerst een roomate gewild maar uiteindelijk was ik blij met een éénpersoonskamer om ook even tijd voor mezelf te hebben. In de kamer was eigenlijk alles wat je nodig had, behalve een eigen badkamer.

De begeleiding van Bureau Buitenland is erg betrokken. Doordat Heleen de plek goed kende kon ze vooraf goed uitleggen wat ik kon verwachten. Ook was het contact tijdens de reis nog erg actief waardoor ik het gevoel had dat ik altijd aan de bel kon trekken als er iets zou zijn.”

Share Button

Reacties zijn gesloten.