Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Nina doet vrijwilligerswerk op Bali

Mijn eerste 3 weken  zitten er al weer op!

Nina de P vrijw. werk in BaliDankzij de introductieweek heb ik al veel kunnen zien van Ubud en omgeving! Ik heb echte Indonesische saté leren koken en ook nog een soort groenten prutje waar ik de naam niet van weet.
Na 2 lessen Bahassa wist ik ook al hoe ik dankjewel zeg. Ik heb door rijstvelden gelopen en geleerd hoe de rijst van de plant naar echte rijst wordt geproduceerd :).

De week daarna ben ik begonnen met lesgeven :). Ik heb een groep van 12 kinderen van 7/8 jaar oud. ’s Ochtends is het de bedoeling dat je je les voorbereidt samen met je lespartner, maar ik ben erachter gekomen dat ik het veel leuker vind om de lessen ‘on the spot te verzinnen’. Ik kreeg elke dag weer mooie tekeningen en kleine bloemen mandjwa van de kinderen als een soort van dank :). Van mijn lespartner hoor ik vaak dat ze me net een van de kinderen vindt, omdat ik zo hyper actief met ze ben. We spelen veel spelletjes omdat ze daar het meest van leren! Ik kende gelukkig nog wat leerzame spellen van het lesgeven in Borneo.

Nina de P. in BaliOok zijn we met de kinders naar een speeltuin gegaan en hebben we ze getrakteerd op ijsjes 🙂 en ze waren super blij toen ze hoorden dat wij ze volgende week ook weer les gaan geven. Na het lesgeven ben ik vaak helemaal kapottt dus ga ik eten en naar bed, maar soms gaan we ook even bij een van de cafeetjes om de hoek chillen.

Op zaterdag zijn we vertrokken naar de Gili eilanden (gili trawangan) en daar lig ik nu dus lekker op een zonnebedje bruin te worden en even te chillen. We hebben hier wel al de nodige problemen gehad;-( De homestay waar we zouden slapen bleek heel raar te zijn met alleen maar mannen dus daar zijn we gelukkig weg gegaan en nu zitten we in een prachtige cottage met zwembad :), de boot die we moesten hebben ging niet vroeg genoeg dus moesten we het kaartje omboeken naar een nieuwe tijd 🙁 maar goed alles is goed gekomen en ik ga weer lekker genieten. Dagdag veel liefs vanuit het warme Indonesie……

Share Button

Reacties zijn gesloten.