Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Russisch en Cultuur in Sint Petersburg

Sint Petersburg, stad met pracht en praal uit de tijd van de Russische tsaren. Er valt heel wat te ontdekken in deze bijzondere stad. Alleen lastig dat er een taal wordt gesproken die we niet eens kunnen lezen. Dat is snel verholpen met een intensieve cursus Russisch van 20 uur in de week. De taallessen vinden plaats in de ochtenden en een aantal keer per week worden er in de middagen culturele activiteiten georganiseerd, zodat je de stad van binnenuit leert kennen. Met toegewijde leraren als gids.

Russisch is geen gemakkelijke taal, zeker niet in het begin. Maar met 4, of 5 uur per dag les van gekwalificeerde en betrokken docenten in een omgeving waarin voortdurend Russisch wordt gesproken, maak je zeker een vliegende start.

Cursussen voor beginners iets starten 2x per maand. De meeste beginners starten met een cursus van minimaal 4 weken, om een basis te leggen. Maar tijdens een tussenjaar zou je natuurlijk ook langer kunnen blijven, om de taal echt goed te leren. Je kan de cursus ook voortzetten op  op een “zusterschool” in Moskou.

De school waar wij mee werken regelt ook je huisvesting; in een gedeeld appartement waar je met meer cursisten woont, of bij een gastgezin.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan voor meer informatie contact op via het contactformulier, of via 06-27.197.791.

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.