Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Russisch leren in het prachtige Sint Petersburg

Russisch is geen taal die we op school leren en misschien juist daarom kan het een welkome aanvulling zijn op je CV.

Russisch is geen gemakkelijke taal, zeker niet in het begin. Maar met 4, of 5 uur per dag les van gekwalificeerde en betrokken docenten in een omgeving waarin voortdurend Russisch wordt gesproken, maak je zeker een vliegende start.

Naast de lessen Russisch organiseert de taalschool in Sint Petersburg ook regelmatig culturele- en sociale activiteiten waaraan je facultatief kan deelnemen. Zo zal je zeker in de gelegenheid zijn om de Hermitage te bewonderen en ook het Winterpaleis van de vroegere tsaren, de vele kathedralen en de Trinity Bridge.

Cursussen voor beginners iets starten 2x per maand. De meeste beginners starten met een cursus van minimaal 4 weken, om een basis te leggen. Maar tijdens een tussenjaar zou je natuurlijk ook langer kunnen blijven, om de taal echt goed te leren. Je kan de cursus ook combineren met een verblijf in Moskou, op een “zusterschool”.

De school waar wij mee werken regelt ook je huisvesting; in een gedeeld appartement waar je met meer cursisten woont, of bij een gastgezin.

De cursusprijs voor 4 weken (20 uur les per week) bedraagt € 2330,= en is inclusief verblijf in een gedeeld appartement.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan voor meer informatie contact op via het contactformulier, of via 06-27197791.

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.