Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Spaans en vrijwilligerswerk in Argentinië

Buenos-airesBen je op zoek naar een vertrouwd adres om Spaans te leren in Buenos Aires?

Wij werken met een betrouwbare, moderne school die kwalitatief goede cursussen Spaans biedt. Indien gewenst, kan dit gecombineerd worden met vrijwilligerswerk, maar ook met tango- of salsalessen. De school is gevestigd in een prachtig gerenoveerd historisch gebouw midden in het centrum van Buenos Aires.

Tijdens een Spaanse cursus (starten kan op verschillende niveaus) krijg je de mogelijkheid om naast het leren/verbeteren van de Spaanse taal ook de rijke Argentijnse cultuur te leren kennen. De school heeft als streven om hun studenten het beste van Argentinië te laten zien en biedt een breed scala aan culturele activiteiten, zoals een Latijns Amerikaanse filmclub, tango- en salsalessen en wandelingen door de verschillende wijken van Buenos Aires.

Na een cursus van minimaal 2 weken, is het mogelijk om deel te nemen aan één van de vrijwilligersprojecten die de school aanbiedt. Het vrijwilligerswerk bestaat uit een project naar keuze, bijvoorbeeld Engelse les geven op een school, het organiseren van sociale activiteiten in een achterstandswijk of sport coaching (hockey en voetbal).

Door vrijwilligerswerk te doen leer je met de lokale bevolking te communiceren, waardoor je je gespreksvaardigheden ook buiten het klaslokaal een boost kan geven. Daarnaast krijg je door samen te werken met de lokale bevolking een uniek kijkje in de Argentijnse cultuur.

Gewenst taalniveau:
je kan starten als beginner, maar voor deelname aan vrijwilligersprojecten dien je de Spaanse taal enigszins machtig te zijn.

Start cursus: elke maandag

Duur cursus: minimaal 2 weken

Voor meer informatie kan je contact opnemen via het contactformulier op de website, of telefonisch via 06-27197791.

Share Button

Reacties zijn gesloten.