Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Tessa doet o.a. vrijwilligerswerk op Bali

Tessa met aap - BaliTerwijl ik dit typ zit ik lekker aan het zwembad vlakbij ons huis, lekker!! Ik ben hier nu een paar dagen en het bevalt me allemaal heel goed!
Ik zit nog in mijn eerste week, een oriëntatieweek. Die startte met een bezoek aan Ubud, naar het paleis, de market en naar de Monkey forest. De tocht van Ubud naar ons dorpje was hels in de hitte en bestaat uit allemaal trappen door allemaal rijstvelden enzo. Uitputtend, maar supermooi. Ubud is wel een leuke stad!

Verder kregen we les in Bahasa. Ik spreek dus nu een lokaal woordje! Kan zelfs tellen tot 10! Maar er wordt ook gezwommen in het zwembad van de countryclub en we hadden een batik workshop, waar we onze eigen batik hebben gemaakt.

Vandaag heb ik samen met een ander meisje een scootertje gehuurd en zijn we naar Ubud geweest en beetje rondgereden, just like home!! Wel zo ziek hoe ze hier rijden, ze rijden links en dan ook nog zo chaotisch en hard, maar ben nog niet gevallen gelukkig!!

So far so good!!!

 

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.