Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Ties – Taalcursus Spaans in Sevilla

“Het was een geweldige tijd. Je leert veel (niet alleen Spaans), terwijl je ondertussen ook nog een beetje vakantie hebt!

Ties GijzelIk zat samen met heel veel nationaliteiten in de klas. De lessen waren intensief en gaven je de mogelijkheid om veel te leren. Een taalcursus van 3 maanden was voor mij wel meer dan genoeg. Na een tijdje blijven de klassen hetzelfde en heb je elke soort oefening wel een keer gehad. Het was leuk dat er elke dag ook activiteiten werden georganiseerd. Zo kon je bijvoorbeeld deelnemen aan een stadstour, een voetbalwedstrijd, museumbezoek etc. In het weekend waren er tripjes naar rondomliggende steden zoals Granada, Ronda, Xerez etc.

Ik kon met al mijn vragen terecht bij Bureau Buitenland en mijn tijd in Sevilla was erg goed geregeld. Tijdens mijn verblijf in Sevilla was Bureau Buitenland ook geïnteresseerd hoe het met me ging en had ik contact via Facebook.”

Share Button

Reacties zijn gesloten.