Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Ties deed een Taalcursus Spaans in Sevilla

“Het was een geweldige tijd. Ik heb veel geleerd (niet alleen Spaans), terwijl het ondertussen ook nog een beetje als vakantie voelt! Precies waar een tussenjaar voor is bedoeld.

Ties GijzelIk zat samen met heel veel nationaliteiten in de klas. De lessen waren intensief en gaven je de mogelijkheid om veel te leren. Het was leuk dat er elke dag ook activiteiten werden georganiseerd. Zo kon je bijvoorbeeld deelnemen aan een stadstour, een voetbalwedstrijd, museumbezoek etc. In het weekend waren er tripjes naar rondomliggende steden zoals Granada, Ronda, Jerez etc.

Ik kon met al mijn vragen terecht bij Bureau Buitenland en mijn tijd in Sevilla was erg goed geregeld. Tijdens mijn verblijf in Sevilla was Bureau Buitenland ook geïnteresseerd hoe het met me ging en had ik regelmatig contact.”

Share Button

Reacties zijn gesloten.