Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Timo deed 2 Cambridge cursussen Engels; in Byron Bay en Sydney (Australië)

Mijn eerste indruk van Byron Bay was “wauw, wat een mooie plek”. De stranden zijn mooi en de mensen zijn super vriendelijk. De school was geweldig, het geeft niet echt een gevoel van een school maar meer van een ontzettend leuke zomerkamp.

Timo van der HorstTimo deed van september – december 2013 een CAE-cursus in Byron Bay en daarna van januari – maart 2014 een CPE-cursus in Sydney.

Als ik de scholen in Sydney en Byron Bay met elkaar vergelijk, vond ik de kwaliteit van de cursussen op beide scholen goed, maar in Byron Bay werd het allemaal wat leuker georganiseerd.

In beide steden woonde ik samen met fantastische huisgenoten, waarmee ik me prima heb vermaakt. In Byron Bay was eigenlijk meer te doen dan in Sydney, zoals: Volleybal, poker nights, schoolfeesten, voetbal. Zo leerde ik in een korte tijd veel mensen kennen.

Dit is serieus de beste tijd in mijn hele leven geweest. Ik zou dit allemaal heel graag over willen doen. Het heeft mij ook veranderd, wat ik ook wel nodig had.

Het advies en de service van Bureau Buitenland was heel goed. Een dikke vette duim!

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.