Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Vera studeerde een jaar in Oxford

Vera Bosch - Brookes Oxford“Het heeft mij heel erg goed gedaan, ik heb er heel erg van genoten en ik ben er een stuk zelfstandiger van geworden en heb nu over de hele wereld zo ongeveer contacten!”

“Het Foundation Programme Liberal Arts heeft grotendeels aan mijn verwachtingen voldaan. Ik had eigenlijk wel verwacht dat het niveau van het programma iets hoger zou zijn. Ik had nu wel meer tijd om juist andere dingen ernaast te doen.

De grote meerderheid van de studenten was buitenlands en er waren wel meer oudere mensen dan ik verwacht had (25 jaar of ouder), maar dit was totaal niet hinderend en maakte het juist extra divers.

Mijn huisvesting op de campus was goed geregeld door de Universiteit.

De universiteit heeft ook heel veel sportmogelijkheden; er was een gym en meerdere sportverenigingen om bij te gaan met natuurlijk de bijbehorende sportvelden.

Verder werden er af en toe uitjes georganiseerd, sommige speciaal voor de buitenlandse studenten, en andere voor alle studenten. Ik ben mee gegaan op twee excursies (Brighton & Portsmouth, en Stratford-upon-Avon), en die waren allebei ontzettend leuk.

Ik heb me ook altijd erg veilig gevoeld in de stad.”

Share Button

Reacties zijn gesloten.