Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Annapurna Base Camp Trek

Tussenjaarprogramma NepalWil je een unieke ervaring opdoen tijdens je Tussenjaar?

Onze partnerorganisatie the Green Lion organiseert in Nepal een zeer uitdagend 4 weken durend programma waarin je o.a. de kans krijgt om 2 weken lang samen met een gids een trektocht te maken naar het Annapurna Base Camp en terug.

De eerste week verblijf je in Kathmandu in het Green Lion Center. Deze week is een introductieweek waarin je middels diverse workshops en excursies kennismaakt met de Nepalese cultuur, de taal, het eten en de gebruiken. Een leuke manier om te acclimatiseren en om de andere reizigers/vrijwilligers te leren kennen.

De tweede en de derde week vertrek je te voet vanuit Nayapul naar het Annapurna BaseTussenjaarprogramma Nepal Camp (op 4130 meter) en daar vandaan ook weer terug naar Nayapul. Er is 24/7  zeer goede begeleiding door een ervaren gids. Je klimt in 5-6 dagen naar de top en doet er 4-5 dagen over om weer af te dalen naar het startpunt. Het onderdak onderweg is eenvoudig, maar netjes. De maaltijden zijn overwegend vergetarisch.

De 4de week van het programma ben je weer terug in Kathmandu en word je in de gelegenheid gesteld om vrijwilligerswerk te doen. De keuze hiervoor kan je ter plaatse maken.

tussenjaarprogramma NepalStartdata in 2022: 4 april, 2 mei, 6 juni, 4 juli, 1 augustus, 5 september.

Tarief: € 1475,= inclusief onderdak, maaltijden en transfer vanaf het vliegveld bij aankomst.

Vraag om meer informatie via het contactformulier. 

Share Button

Reacties zijn gesloten.