Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Tussenjaar

origineel-jump

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” – Mark Twain

Na de middelbare school, of na een studie is niet iedereen klaar om meteen verder te studeren, of aan het werk te gaan.
Wil je eerst nieuwe ervaringen opdoen, of steviger in je schoenen komen te staan? Dan kan het heel nuttig zijn om voor een periode naar het buitenland te gaan.

Het leven in een ander land kan een hele zinvolle uitdaging zijn om jezelf beter te leren kennen. Daarnaast staat buitenlandervaring goed op je CV, omdat je ermee laat zien dat je uit je comfortzone bent gestapt, een andere taal hebt geleerd, of hebt verbeterd en vaak leer je in het buitenland ook om op een andere manier tegen dingen aan te kijken.  Je leeft onder andere omstandigheden dan thuis en leert veel nieuwe mensen kennen uit alle delen van de wereld.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een tussenjaar in te vullen:

  • een intensieve taalcursus op elk gewenst niveau (zowel voor beginners als voor officiële examens)
  • algemeen studie-programma (een semester, of een heel jaar studeren aan een buitenlands onderwijs-instituut)
  • avontuurlijke reis, eventueel in combinatie met een leiderschapsprogramma,
  • vrijwilligerswerk.

Bureau Buitenland is continue op zoek naar nieuwe leuke en nuttige programma’s in het buitenland.

Graag vertellen wij in een persoonlijk gesprek wat de verschillende mogelijkheden zijn die aansluiten bij je eigen verwachtingen. Voor de tarieven, klik hier

Voor het maken van een afspraak kan je hier het contactformulier invullen, maar je kan ook een berichtje sturen naar 06-27.197.791.

Share Button

Reacties zijn gesloten.