Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Tussenjaar

origineel-jump

Na de middelbare school, of na afronding van je studie is niet iedereen klaar om meteen verder te studeren, of aan het werk te gaan.
Wil je eerst nieuwe ervaringen opdoen, of steviger in je schoenen komen te staan? Dan kan het heel nuttig zijn om voor een periode naar het buitenland te gaan.

Het leven in een ander land kan een hele zinvolle uitdaging zijn om jezelf beter te leren kennen. Daarnaast staat buitenlandervaring goed op je CV, omdat je ermee laat zien dat je uit je comfortzone bent gestapt, een andere taal hebt geleerd of hebt verbeterd en vaak leer je in het buitenland ook om op een andere manier tegen dingen aan te kijken.  Je leeft onder andere omstandigheden dan thuis en leert veel nieuwe mensen kennen uit alle delen van de wereld.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een tussenjaar in te vullen:

  • een intensieve taalcursus op elk gewenst niveau (zowel voor beginners als voor officiële examens)
  • een algemeen studie-programma (een semester, of een heel jaar studeren aan een buitenlands onderwijs-instituut)
  • vrijwilligerswerk
  • een avontuurlijke reis, eventueel in combinatie met een leiderschapsprogramma.

Een tussenjaar behelst de periode van augustus/september – juni/juli, maar wordt vaak verdeeld in een aantal tijdvakken, bv. van september tot december, van januari tot eind maart en van april tot eind juni. Onze klanten gaan lang niet altijd al deze perioden naar het buitenland. Zij kiezen er ook vaak voor om een periode thuis te blijven en een baantje te vinden, of om open dagen te bezoeken en hun studiekeuze voor het volgende jaar te maken. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een programma te boeken voor de hele periode.

Bureau Buitenland is continue op zoek naar nieuwe leuke en nuttige programma’s in het buitenland en wij onderhouden al die contacten om deze programma’s voor onze klanten te kunnen boeken.

Bureau Buitenland is een kleinschalige, veelzijdige aanbieder van Tussenjaar-programma’s, we werken met korte communicatielijnen en zijn persoonlijk betrokken.

Graag vertellen wij in een persoonlijk gesprek wat de verschillende mogelijkheden zijn die aansluiten bij je eigen verwachtingen. Voor de tarieven, klik hier

Voor het maken van een afspraak kan je hier het contactformulier invullen, maar je kan ook een berichtje sturen naar 06-27.197.791.

Share Button

Reacties zijn gesloten.