Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Werkwijze

Als je overweegt te gaan studeren of een cursus te volgen in het buitenland zijn de mogelijkheden niet te overzien. Bureau Buitenland heeft inmiddels een jarenlange ervaring op deze markt en is daarom in staat om advies op maat te geven aan  iedereen die op zoek is naar een leerervaring in het buitenland in de vorm van een taalcursus, leiderschapsprogramma, academisch programma, of naar vrijwilligerswerk.

Bureau Buitenland werkt zonder een eigen brochure, om het aanbod van mogelijkheden in geen enkel opzicht te beperken. Er wordt maatwerk geleverd. Iedere individuele klant kan een keuze maken uit verschillende mogelijkheden die aansluiten bij de persoonlijke vraag.

Tijdens een oriëntatiegesprek bij ons op kantoor kan je je verwachtingen en je vragen ten aanzien van een eventueel verblijf in het buitenland bespreken. Wie ben jij en waar ben je naar op zoek? Op basis daarvan wordt er een aantal geschikte mogelijkheden besproken (inclusief de mogelijkheden voor huisvesting), waaruit je vervolgens zelf een keuze kan maken.

Het oriëntatiegesprek is niet gratis. Klik hier voor de tarieven.

foto-majo-heleen-aan bureau

Bureau Buitenland verzorgt vervolgens ook je inschrijving/boeking bij de gekozen onderwijsinstelling, of vrijwilligersorganisatie. Bij inschrijving voor een cursus moet soms een aanbetaling worden gedaan (deze verschilt per instituut of school). Normaliter wordt u gevraagd de leskosten aan Bureau Buitenland over te maken en wordt de verdere afhandeling door ons verzorgd. In enkele gevallen vraagt de onderwijsinstantie de cursisten het verschuldigde bedrag rechtstreeks naar hen over te maken.

Bureau Buitenland hanteert de prijzen zoals die in de brochures, of op de websites van de betreffende instanties staan vermeld. Er worden geen extra kosten berekend, behalve evt. boekingskosten voor losse boekingen. Indien er speciale aanbiedingen zijn, dan worden die aan de klant doorgegeven. Ook eventuele prijsverhogingen worden aan de klant doorberekend.

Indien nodig biedt Bureau Buitenland ook begeleiding bij het regelen van de benodigde taal- en andere certificaten die soms in het buitenland worden gevraagd, zoals IELTS, TOEFL en SAT. Deze begeleiding wordt gedaan op basis van een uurtarief (zie tarieven).

Vanzelfsprekend zorgt Bureau Buitenland ervoor dat de gemaakte afspraken met buitenlandse organisaties (opleidingsinstituten, vrijwilligersorganisaties, etc) goed worden nagekomen. Dit wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Tijdens het verblijf in het buitenland van de klanten wordt contact gehouden via e-mails, Skype, Whatsapp en/of Facebook.

 

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.