Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Italiaanse cultuur proeven in Bologna

Speciaal voor oudere “jongeren” 

Heel regelmatig horen wij van de ouders van onze klanten dat ze best jaloers zijn op alle leuke tussenjaarprogramma’s die er tegenwoordig zijn.

Gelukkig zijn er tegenwoordig ook voor de oudere “jongeren” hele leuke programma’s om te doen. Zoals een cursus Italiaans met vele extra’s in Bologna.

We kennen Italië allemaal als de bakermat van de West-Europese cultuur. Daarnaast is er geen land in West-Europa waar zo’n groot belang wordt gehecht aan de eerlijke keuken. De beste olijfolie, ham, balsamico-azijn en Italiaanse kazen komen uit Bologna en omgeving.

De taalschool in Bologna waar wij mee werken heeft daarom een speciale 2 weken durende cursus ontwikkeld voor fijnproevers en cultuursnuivers.

Wanneer? 30 september – 11 oktober 2024

Tarief: € 1700,= (exclusief onderdak, maar dit kan wel geregeld worden)

De cursus bestaat uit:

20 uur Italiaanse les per week (op je eigen niveau, ook voor beginners) en daarnaast 11 uur cultuur-lessen, 3 kook-workshops (inclusief het diner), 3 wijnproeverijen, en 4 bezoekjes aan “leveranciers” van de lekkerste ingrediënten.

Ben je geïnteresseerd? Of zou je graag zo’n soort cursus/programma willen doen, maar dan in een ander land? Neem dan voor meer informatie contact op via het contactformulier, of via 06-27197791 (Heleen Pelle).

Share Button

Reacties zijn gesloten.