Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Intensieve taalcursussen

Elke maandag starten met een taalcursus!

In deze Corona-tijd bieden veel taalscholen hun cursussen Online aan. Je kan kiezen voor intensieve groepscursussen (15- 20 lessen per week), of voor privé-lessen op maat. Bel 06-27.197.791 voor meer informatie.

Vrijwel elke maandag kan je instromen in een cursus op je eigen niveau. Alleen voor absolute beginners in een taal start een cursus niet altijd wekelijks.

Een lesweek bestaat doorgaans uit 20 – 30 groepslessen per week, maar je kan ook extra privé-lessen bij-boeken.

Wanneer je een standaard cursus volgt kan je in- en uit stappen wanneer je wil. Specifieke cursussen (zoals examen-cursussen) hebben meestal een vaste start- en einddatum.

Bureau Buitenland heeft contacten met heel veel verschillende taalscholen en andere instituten in het buitenland en zoekt voor elke klant een school die past bij de individuele voorkeuren.

De talen zie worden aangeboden zijn:

Engels; in de UK, Ierland, Malta, USA, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika

Frans: in Frankrijk, Zwitserland en Canada

Duits: in Duitsland en Oostenrijk

Spaans: in Spanje, Argentinië, Chili, Peru, Ecuador, Colombia, Costa Rica, Panama en Guatamala

Italiaans: in Italië

Portugees: in Portugal en Brazilië

Russisch: in Rusland en Letland

Japans: in Japan

Chinees: in China

Zomercursus Engels in de UK

Specifieke zomercursussen voor Middelbare scholieren:

Benut je vakantie nuttig met een leuke en leerzame korte taal- of andere cursus in het buitenland! Er zijn al cursussen voor jongeren vanaf 12 jaar. Een prima manier om een boost te geven aan een taal waar je op school niet zo goed in bent, of om ervaring op te doen met een taal die je graag zou willen leren.

Ook je onderdak wordt goed verzorgd, meestal in mooie school-residenties.

Meer academische cursussen voor studenten:

Hoewel elke Nederlander heel aardig uit de voeten kan met de Engelse taal, blijft dit toch ook één van de meest populaire talen voor een taalcursus. Extra focus op Academisch Engels kan je veel voordeel opleveren bij je studie. Een voorbeeld van dit soort cursussen is een IELTS-cursus. Tijdens zo’n cursus word je voorbereid op een IELTS-test die vrijwel over de hele wereld maandelijks wordt afgenomen, ook in Nederland.

Daarnaast is het voor Bachelor studenten mogelijk om studiepunten (ECTS) te verdienen met een cursus Spaans in Spanje, o.a. in Madrid, Valencia, Sevilla en in Malaga.

Wil je meer weten? Bel 026-4425379, of mail naar info@bureaubuitenland.nl

Share Button

Reacties zijn gesloten.