Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Intensieve taalcursussen

studenten - SevillaGedurende het hele jaar kan er in het buitenland worden gestart met een taalcursus. Vrijwel elke maandag kan je starten met een entree-test om te bepalen op welk niveau je kan instromen in een continu doorlopende cursus. Zo volg je altijd een cursus op je eigen niveau.

Een lesweek bestaat doorgaans uit 20 – 30 groepslessen per week, maar je kan ook extra privé-lessen boeken.

Wanneer je een standaard cursus volgt kan je in- en uit stappen wanneer je wil. Specifieke cursussen (zoals examen-cursussen) hebben meestal een vaste start- en einddatum.

Bureau Buitenland heeft contacten met heel veel verschillende taalscholen en andere instituten in het buitenland en zoekt voor elke klant een school die past bij de individuele voorkeuren.

Ook Zakelijke klanten kunnen terecht bij Bureau Buitenland voor intensieve taalprogramma’s. Behalve de standaard-cursussen, kan er ook worden gekozen voor Business Engels / Frans / Duits / Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Arabisch, Japans en Mandarijn.

Zomercursussen voor Middelbare scholieren:

Benut je vakantie nuttig met een leuke en leerzame korte taal- of andere cursus in het buitenland. Er zijn al cursussen voor jongeren vanaf 12 jaar. Een prima manier om een boost te geven aan een taal waar je op school niet zo goed in bent, of om ervaring op te doen met een taal die je graag zou willen leren.

De meest populaire bestemmingen zijn: Engeland, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Zwitserland en Malta, maar als je verder weg wil, kan dat ook geregeld worden.

Ook je onderdak wordt goed verzorgd, in een schoolresidentie, of een gastgezin. Wanneer je ouder bent dan 18, dan kan je ook kiezen voor een studentenresidentie, of een gedeeld appartement.

Voor studenten:

Hoewel elke Nederlander heel aardig uit de voeten kan met de Engelse taal, blijft dit toch ook één van de meest populaire talen voor een taalcursus. Met name voor studenten is het van groot belang om goed academisch Engels te beheersen. De meest geschikte korte taalcursussen Engels voor studenten zijn daarom IELTS-cursussen. De cursussen bereiden je voor op een IELTS-test die vrijwel over de hele wereld maandelijks is te doen, ook in Nederland.

Wil je meer weten? Bel 026-4425379, of mail naar info@bureaubuitenland.nl

Share Button

Reacties zijn gesloten.