Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Studeren in het buitenland

San Diego State University

Bureau Buitenland opereert als onafhankelijk internationaal onderwijsadviesbureau.

Er wordt specifieke begeleiding geboden aan studenten die een Bachelor, of een Master in het buitenland willen doen. Ook voor Minoren, of voor de ervaring van één of meer Semesters in het buitenland kan je bij Bureau Buitenland terecht.

Voor de meeste HBO- en universitaire studenten is een Erasmus Exchange de gemakkelijkste manier om in het buitenland te studeren. Alle Nederlandse onderwijsinstellingen bieden deze mogelijkheid, maar helaas zijn er wel vaak bepaalde voorwaarden aan verbonden. Zoek dat dus tijdig uit wanneer je hiervan gebruik wil maken.

Wanneer je het lastig vindt om uit te zoeken waar je zou willen studeren en welke vakken je dan zou willen doen, dan kan je bij Bureau Buitenland terecht voor begeleiding.

Maar ook wanneer je op eigen initiatief (en op eigen kosten) in het buitenland wil studeren, kan Bureau Buitenland je goed op weg helpen. Samen met jou als klant zetten we een traject uit om een programma te vinden dat aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Het tarief voor begeleiding en advies bedragen € 85,= per uur (excl. BTW). Eventuele research-uren worden apart in rekening gebracht.

Voor meer informatie over de evt. kosten en beurzen die verbonden zijn aan studeren in het buitenland, zie website van het Nuffic – Wilweg.  Het Nuffic is een officiële overheidsinstantie die zich bezig houdt met het bevorderen van internationale samenwerking in het Hoger Onderwijs

Meer weten? Bel: 026-4425379, of mail naar info@bureaubuitenland.nl

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.