Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

International Study Year aan de Britse zuidkust

Zoek je een fijne bestemming voor een tussenjaar binnen Europa, dan is een International Study Year aan de Britse Zuidkust een hele interessante mogelijkheid.

Je kan kiezen voor een periode van 9 maanden (van september t/m juni), maar als je ook nog wat anders zou willen doen tijdens je tussenjaar, dan kan je er ook voor kiezen ervoor om één “term” te gaan; van september t/m december, of van januari t/m maart.

Je studeert dan samen met Engelse leerlingen en je kan kiezen uit normale middelbare schoolvakken, maar ook uit vakken zoals Psychologie, Sociologie, Criminologie, Drama, Film studies, Media studies en Recht.

Wanneer je nog geen 18 bent, dan word je gehuisvest bij een gastgezin en leerlingen van 18 jaar en ouder, die kunnen ervoor kiezen om zelfstandig te wonen in de studentenresidentie van het College.

Voor meer informatie en prijzen over deze tussenjaar-mogelijkheid, kan je bellen, of appen naar: 06-27.197.791. Of je kan het contactformulier op deze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Share Button

Reacties zijn gesloten.