Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Italiaans en cultuur in het prachtige Rome

Waar anders dan in het prachtige oude Rome zou je ‘ns willen verblijven om Italiaans te leren?

We kennen Rome allemaal als de bakermat van de West-Europese cultuur. Maar Rome biedt zoveel meer. Geniet na de lessen van een wandeling door de parken van Villa Borghese of Villa Doria Pamphili, of geniet van een espresso op de Piazza Navona of voor het Pantheon. Natuurlijk kan je een bezoek aan het Colosseum, het Forum Romanum, de Sint Pieter en de Sixtijnse kapel niet overslaan. Daarnaast is Rome een bruisende stad met een rijk gevarieerd uitgaansleven en winkelaanbod. En voor degenen die in voetbal zijn geïnteresseerd; beleef de uitbundigheid van de Romeinen tijdens een voetbalwedstrijd van AS Roma!

De taalschool waar wij mee werken heeft al zo’n 45 jaar ervaring en is gevestigd in een prachtige oude villa in het centrum van de stad, niet ver van het centraal station. De school beschikt over 16 klaslokalen, een gezellige kantine en een dakterras. Het instituut is meerdere keren uitgeroepen tot de beste taalschool van Italië.

Behalve cursussen Italiaans op alle niveaus, biedt de school ook Italiaans in combinatie met Kunst en Cultuur (Musea, Koken, Architectuur, Fotografie en Theater). Voor degenen die Italiaans willen leren tijdens een Tussenjaar verzorgt de school een Academisch Semester, of zelfs een Academisch jaar waar ook deze Kunst & Cultuur lessen deel van uitmaken. Buiten de lessen om organiseert de school veel verschillende activiteiten om te stad en ook om je mede-cursisten te leren kennen. En tenslotte biedt de school diverse mogelijkheden voor je verblijf.

Vergeet niet om tijdens je verblijf in Rome muntjes te gooien in de Trevifontein! Volgens de mythe keert de persoon die één muntje over z’n linker schouder gooit ooit in zijn leven terug naar Rome. Wie twee muntjes in de fontein werpt loopt zelfs kans om in Rome zijn of haar geliefde te ontmoeten. En drie muntjes gooien vergroot de kans op een huwelijk 😉 Kortom: hoe meer muntjes er gegooid worden, hoe meer geluk je ontvangt.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan voor meer informatie contact op via het contactformulier, of via 06-27197791.

Share Button

Reacties zijn gesloten.