Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Julie haar taalreis naar Hawaii

Julie was 17 toen ze slaagde voor haar eindexamen HAVO  en ze vond zich zelf toen nog te jong om meteen door te gaan naar het HBO. Ze koos daarom heel bewust voor een tussenjaar, met name om zich persoonlijk verder te ontwikkelen en ook om haar Engels te verbeteren. Als bestemming had ze een hele grote wens, nl. Hawaii. De reisbeperkingen naar de USA werden in het najaar opgeheven, zodat Julie vanaf januari naar haar droombestemming kon gaan.

Hier volgt een kort verslagje van haar:

“Ik had elke middag groepslessen Engels en dat vond ik wel jammer, aangezien te meeste klassen in de ochtend les hadden. Maar toch leerde ik wel mensen kennen van de andere klassen, omdat de school regelmatig activiteiten organiseerde, zoals Surfen, Hiken, Zwemmen met dolfijnen en haaien, etc. Ik heb via de school af en toe surf lessen genomen en ook heb ik met dolfijnen gezwommen.

Ik woonde tijdens mijn verblijf in een residentie met andere studenten, dat was prima. De locatie was super en het was netjes schoon en ook was de huurbaas heel aardig. Als er iets was kon je makkelijk contact met hem opnemen via whatsapp! Daarnaast vroeg de school ook regelmatig hoe het met je gaat en of het je allemaal bevalt.

Tenslotte was ook de begeleiding van Bureau Buitenland fijn. Als we een vraag hadden konden we mailen, of appen en werd er snel op gereageerd.

Het was een hele ervaring, ver van huis, een ander land, maar ik raad het zeer zeker iedereen aan! Het was een ervaring om nooit meer te vergeten!”

Share Button

Reacties zijn gesloten.