Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Alissa deed een IELTS-cursus Engels in Bournemouth

“De IELTS-cursus was precies het goede niveau voor mij. Het tempo was hoog, dat vond ik erg fijn. Er werd aandacht besteed aan lezen, schrijven, luisteren en spreken. Mijn grootste leerpunt was het lezen en hier is voldoende aandacht aan besteed. De kwaliteit van het onderwijs vond ik uitstekend. De leraren gaven individuele aandacht en doordat de klassen klein waren werd je ook gedwongen actief mee te doen aan de lessen.”

Alissa Nikkels - cursus Bournemouth“Daarnaast organiseerde de school veel activiteiten buiten de lessen om. Ik ben elke week op excursie meegegaan. Ook heb ik meegedaan aan de cricket-activiteit.”

“Ik had gekozen om te verblijven in een studentenhuis, zodat ik veel gezelligheid om mij heen zou hebben. Dit was helaas de eerste week niet het geval. Toen woonde ik alleen met een Koreaanse jongen. Het klikte totaal niet en hij sprak amper Engels.”

“Gelukkig kon ik later verhuizen naar een ander studentenhuis. Dit studentenhuis maakte alles goed. Ik kwam toen te wonen in een huis met 7 studenten tussen de 20 en 25 jaar oud. Ze kwamen allemaal uit Europa en ik voelde me daar erg thuis.”

“De start was dus slecht, maar achteraf was het een super mooie ervaring. Ik heb ontzettend veel leuke mensen ontmoet en veel geleerd.”

“Het uitgaansleven heb ik als druk en gezellig ervaren. Je moet wel altijd met een groep gaan want het is gevaarlijk op straat. En elke zaterdag is de stad vol met dronken mensen die hun vrijgezellenfeest vieren. Op de school werd ook duidelijk gezegd dat je nooit alleen over straat moest lopen. Dit maakte mij wel een beetje angstig. Gelukkig heb ik niks meegekregen van het gevaar.”

“Het advies en de begeleiding van Bureau Buitenland was erg prettig al heb ik niet veel advies en contact nodig gehad. Het was erg fijn dat ik mijn verhaal over de eerste accommodatie kwijt kon en dat er ook daadwerkelijk iets mee gedaan werd. Bedankt voor de Top service!”

Share Button

Reacties zijn gesloten.