Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Annabelle haar tussenjaar in Valencia

“Een jaar geleden had ik bedacht om een Tussenjaar te nemen na de Middelbare school. Ik wilde graag een compleet nieuwe taal leren en een tijdje in een vreemde stad wonen.

Ik houd van lekker weer, lekker eten, het strand en van veel nieuwe mensen ontmoeten. Daarom zat ik zelf te denken aan Malaga, of Valencia. Vervolgens ben ik naar Bureau Buitenland gegaan om hulp en advies te krijgen bij het uitzoeken van een taalschool. Heleen heeft mij toen in één middag goed verder geholpen. Ze had meteen een school gevonden die erg goed bij mij past, maar we hebben wel meerdere scholen besproken en met elkaar vergeleken.

Nu, bijna een jaar later, zit ik inmiddels twee maanden in Valencia. Ik heb het super naar mijn zin! De school is heel mooi en ligt heel centraal in het historische centrum van Valencia – in een prachtig oud Palacio. De leraren zijn erg goed en de school helpt je met alles. Ook mijn appartement ligt heel centraal en is vrij groot. Het is nu eind oktober en ik kan nog steeds bijna elke dag naar het strand! Verder heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en is het uitgaansleven in Valencia erg leuk.

Heleen is heel betrokken geweest en heeft me met alles geholpen. Nu nog stuurt ze af en toe een appje om te vragen of alles goed gaat en dat is heel fijn.”

Groetjes, Annabelle

Share Button

Reacties zijn gesloten.