Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Anne-Froukje studeert een semester Engels & Academische vakken in Oxford

“Ik ben goed opgevangen bij St Clare’s en ik kende mijn weg al een beetje door Oxford aangezien ik er al een paar keer ben geweest met mijn ouders.
Mijn accommodatie is geweldig: ik heb een grote kamer op de bovenste verdieping van een leuk huis op tien minuten afstand van de school.
Het eten is erg goed, ik ben erg blij met mijn beslissing om toch de lunches op school te eten.

Mijn naam is toch wel een echte ras-echte Nederlandse naam. Het dichtste wat Engelsen dan ook bij mijn naam lijken te komen is ‘Anne-Froekje’. Maar dat zijn alleen de meest dappere mensen die het aandurven mijn naam te gebruiken! De meesten houden het toch maar op het iets veiliger Victoria 😉
Voor de rest: ik heb het er naar mijn zin hier in Oxford. De stad is prachtig en ik heb meer dan genoeg te doen aan schoolwerk, maar het is allemaal interessant en leuk om te doen, want wie vindt het nou erg om drie uur door de stad te lopen en mooie foto’s te leren maken? (Want dat is precies wat we doen met mijn photography course) Of om les te krijgen in het eerste museum in Engeland? (oftewel het grootste deel van mijn Oxford Art and Architecture course). Ik heb ook zeer aardige klas- en huisgenoten, dus kortom: Ik ben erg blij hier te zijn en ik heb zin in de volgende drie maanden!”

Share Button

Reacties zijn gesloten.