Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Brend deed een cursus Engels en Duits tijdens zijn tussenjaar

Brend PlantingaNa zijn eindexamen VWO koos Brend bewust voor een tussenjaar. Hij wilde zijn Engels verbeteren voordat hij aan zijn academische studie in Nederland begon en ook wilde hij graag een paar maanden in Berlijn wonen. Dit resulteerde in eerst een Cambridge examenvoorbereidingscursus in Australië en daarna nog een cursus Duits in Berlijn.

Hier volgt kort de ervaring van Brend, weergegeven door zijn moeder;

“Beide programma’s hebben aan onze verwachtingen voldaan. De lessen werden gegeven door betrokken docenten en de cursussen waren goed georganiseerd. Ook boden beide scholen leuke activiteiten aan naast het reguliere programma.

Brend Plantinga - Byron BayIn Australië woonde Brend in een superleuk studentenhuis waar hij erg heeft genoten. Wij hadden altijd een vrolijke, blije Brend aan de lijn, of op Facetime.

De huisvesting in Berlijn hadden we zelf geregeld via airbnb. Dit is zowel ons, als ook Brend zeer goed bevallen.

 

Brend Plantinga - BerlijnDe beide bestemmingen zijn natuurlijk niet goed te vergelijken, de laid-back cultuur van Australië, met de bruisende wereldstad Berlijn, maar juist deze combinatie was zeer geslaagd.”

“Wij hebben het advies en de begeleiding van Heleen als zeer positief ervaren. Heleen luisterde goed naar Brend en speelde prima in op zijn behoefte. Zij heeft kennis van de organisaties in het buitenland en maakte het niet mooier dan het was. Ook tussendoor hield zij de vinger aan de pols zonder opdringerig te zijn. Ook dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Heleen geeft haar klanten persoonlijke aandacht. Hartelijk dank daarvoor.”

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.