Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Caroline deed een cursus Engels in Byron Bay (Australië)

Caroline Goossens - Byron BayVoordat Caroline ging reizen door Australië koos ze ervoor om haar Engels te verbeteren en te wennen aan de Australische levensstijl. Dat deed ze in Byron Bay, een bekende surfspot aan de Oostkust, tussen Sydney en Cairns.

“Ik heb een gezellige, leerzame tijd gehad in Byron Bay, met veel nieuwe ervaringen en vrienden over de hele wereld.”

In het studentenhuis van de school had ik een prima kamertje voor mij alleen. Het huis was groot en mooi. Ik had super leuke huisgenoten.

Ik heb veel gedaan met een vriendengroep die ik op de school in Byron Bay heb leren kennen. Dat is het leuke van zo’n taalcursus in het buitenland; je maakt echt vrienden waarmee je soms een heel weekend weg gaat of je gaat met de school naar het strand beachvolleybal doen of zo iets.

Er was elke avond wel een kroeg/club die open is. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin gehad, want ik hou altijd wel van een feestje. Ook zijn er genoeg winkels om leuke spullen te vinden en de supermarkt is ongeveer naast de school.  En natuurlijk heb ik ook genoten van de mooie schone stranden, natuurgebieden, bospaden, etc. Australië is erg schoon.

En tenslotte, heb ik mij in Byron Bay altijd heel veilig gevoed. Nooit iets van problemen gehad.

Share Button

Reacties zijn gesloten.