Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Christiaan studeerde Cambridge-Engels in Auckland

Christiaan Auckland 2Christiaan wilde eens iets anders dan anders en koos ervoor om naar Nieuw-Zeeland te gaan om zijn Engels te verbeteren. Het werd een cursus Cambridge-Engels in Auckland en na afloop heeft hij het land, met veel plezier, nog verder verkend.

“Het was een superleuke ervaring en ik ben blij dat ik het heb gedaan, want anders was ik nooit zoveel leuke mensen tegengekomen en had ik nooit zoveel geleerd.”

Ik volgde een 12 weken durende cursus Cambridge Engels en heb uiteindelijk het CAE-Diploma netjes gehaald (met een B). De leraren waren erg goed en de faciliteiten waren ook heel goed.

Daarnaast organiseerde de school veel activiteiten voor de cursisten, zoals filmavonden, foodfestivals, een wijnproeverij en weekendtrips. Af en toe deed ik daar aan mee, maar in de weekenden koos ik er meestal voor om met mensen uit mijn “klas” zelf wat te ondernemen.

Ik woonde in een kleine kamer in een Hostel. Alles was netjes schoon, maar de gezamenlijke keuken was te klein voor het hele Hostel. Ondanks dat, heb ik er een zeer prettig verblijf gehad. Een groot pluspunt was dat het midden in het centrum zat.

Het advies en de service van Bureau Buitenland was goed. En het was ook leuk dat Heleen me zo nu en dan even via Facebook vroeg hoe het met me was.

Share Button

Reacties zijn gesloten.