Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Claire – Academisch Semester in Florence

“Ik heb het in één woord GEWELDIG gehad. De vakken waren wel erg gericht op de Amerikanen die er ook waren, maar ik heb genoten van het Italiaanse leven, samen met andere Nederlanders.

Claire Donkervoort - Florence - PisaDaarnaast heb ik een super ervaring gehad door te hockeyen in Pisa, in een het 1ste Damesteam. We speelden wedstrijden door heel Italië en de laatste speelronde heeft plaats gehad in Cagliari, op Sardinië. Echt helemaal TOP!!

Het advies en de service van Bureau Buitenland was uitstekend. Het profiel paste precies bij mij en het was zelfs moeilijk kiezen uit de verschillende mogelijkheden die Heleen voor mij had uitgezocht.”

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.