Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Cornera deed een academische Summercourse in Florence

Florence BotticelliTer voorbereiding op mijn studie kunstgeschiedenis heb ik deze zomer een cursus Art History gedaan in Florence. Daarnaast deed ik ook nog een cursus Italian Cuisine en een aantal lessen Italiaans & Cultuur.

Er werd heel erg goed en op een leuke manier lesgegeven, maar het vraagt wel je volledige inzet. De cursussen waren intensiever dan verwacht. Je moest er heel veel voor doen en voor leren, maar dat was wel erg leerzaam en ook leuk.

Ik woonde in een heel fijn huis op een toplocatie. Dit was een huis van de school en ik deelde het huis met 3 andere meisjes. Ieder had haar eigen slaapkamer en samen deelden we de woonkamer, de keuken en de badkamer. Het huis was in een hele leuke straat heel dichtbij het centrum.

FlorenceFlorence is super mooie stad dus het was een hele mooie ervaring en unieke kans om in deze stad te mogen studeren. Ik heb er echt een top tijd gehad; ik heb ontzettend veel in een maand en heb natuurlijk ook veel nieuwe mensen kennen. Bewust en onbewust doe en zie je ook heel erg veel.

Share Button

Reacties zijn gesloten.