Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Creatieve zomercursussen in Engeland

Ben je graag creatief bezig? Of heb je altijd al ‘ns iets willen doen met fotograferen, filmen, tekenen, of fashion design?

Zowel de University of the Arts in Londen, als de Arts University in Bournemouth organiseren deze zomer weer diverse korte cursussen voor middelbare scholieren van 16-18 jaar.

Bijvoorbeeld:

  • In Bournemouth: Een keuze uit Filmmaking, Fashion Design, Animation, Architecture, Drawing, Creative Make-up, or Portfolio preparation, voor middelmare scholieren van 16-18 jaar. Cursusduur: 2 weken in de zomer.
  • In Londen: Een keuze uit Graphic Design, Art & Design, Fashion. Cursusduur: 2 weken in de zomer.

Portfolio BournemouthDaarnaast biedt de Arts University in Bournemouth ook een heel nuttig algemeen basisjaar voor leerlingen die na hun eindexamen onder begeleiding een portfolio willen opbouwen om toegelaten te kunnen worden op een kunstacademie.

En de University of the Arts in Londen biedt gedurende het hele jaar cursussen Engels in combinatie met vakken zoals: Art & Design, Marketing & Communication, Fashion Design en Fine Art.

Kortom, er zijn volop mogelijkheden om je creatieve vaardigheden verder te ontwikkelen in een internationale omgeving in Engeland.

Ben je geïnteresseerd in één van deze cursussen? Neem dan voor meer informatie contact op via het contactformulier, of via 06-27197791.

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.