Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Een Semestercursus Spaans aan zee in Malaga

Malaga UniversityOp twee minuten loopafstand van het strand ligt de universiteit van Malaga, een jonge en moderne onderwijsinstelling met een internationale visie. Studenten die Spaans willen leren kunnen hier terecht voor diverse taalcursussen waar je geaccrediteerde studiepunten (ECTS) mee kan verdienen. Voor diegenen die al een aardig woordje Spaans spreken, worden deze cursussen uitgebreid met lessen over de Spaanse cultuur. Studenten met een beginnersniveau Spaans hebben ook de mogelijkheid om vakken over Spaanse kunst en cultuur te volgen, maar die lessen worden dan in het Engls gegeven.

studerenbuitenlandOm het Spaanse studentenleven voor internationale studenten compleet te maken, is het mogelijk om te verblijven in een van de studentenappartementen rondom de campus. Verder staat er vrijwel elke dag een activiteit gepland, zoals een sportmiddag, een bezoek aan een kunstgalerij of een tapasavond.

Semestercursus: Spaanse taal met eventueel extra vakken

Naast het leren van de Spaanse taal is het mogelijk om extra vakken in het Engels te volgen, zoals International Management, Gender Issues, International Relations, The European Union en Cross-Cultural Psychology.

Start: april, juli en oktober
Waardering: 22.5 ECTS (ter goedkeuring bij je eigen studieadviseur)
Entree-eis: VWO + evt. Engels op goed niveau
Lesgeld: €1810 voor een taalcursus van drie maanden, en een extra vak kost €614
Huisvesting: residentie op de campus of bij een host family

Share Button

Reacties zijn gesloten.