Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Engels en extra vakken

Green River Community CollegeRegelmatig krijg ik het verzoek van klanten dat ze graag hun Engels willen verbeteren, maar niet via een cursus Engels. Ze willen liever in het Engels vakken volgen zoals Business, Fotografie, Kunstgeschiedenis, Biologie, Tekenen, of Psychologie, etc

De mogelijkheden voor dit soort programma’s voor bv. één semester (3-4 maanden) zijn er wel, maar het is niet eenvoudig om programma’s te vinden die precies bieden wat je zoekt. Je bent vaak aangewezen op particulier onderwijs en daar hangt helaas meestal een pittig prijskaartje aan.

Een goed betaalbare mogelijkheid binnen het reguliere onderwijs, wordt geboden door een uitstekend College aan de Engelse zuidkust waar je naast 15 uur Engels per week, ook 2 extra vakken kan kiezen. Deze programma’s starten alleen in september en januari.

DSC04284Daarnaast is er in de Verenigde Staten een aantal Community Colleges en Universiteiten die een graantje willen meepikken van de internationale studenten die graag een Amerikaanse ervaring willen opdoen. Er worden interessante mogelijkheden geboden, maar je moet er rekening mee houden dat er veel papierwerk komt kijken bij je aanmelding. Het is dus zaak om hier ruim van te voren mee te beginnen.

Particuliere opleidingsinstituten zijn doorgaans het meest flexibel. Bureau Buitenland heeft goede contacten met o.a. een aantal Engelstalige Business Scholen in Spanje, een Engelstalige opleiding in Florence, en een gerenommeerd opleidingsinstituut in Oxford.

Voor meer informatie en prijzen over de diverse mogelijkheden, maak een afspraak met Heleen Pelle via info@bureaubuitenland.nl, of 06-27.197.791.

Share Button

Reacties zijn gesloten.