Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Freke deed 3 maanden een cursus Spaans in Valencia

Na 1,5 jaar met Corona op school, wilde Freke graag even helemaal iets anders doen voordat ze aan een vervolgopleiding zou beginnen. De eerste periode graag binnen Europa en de tweede periode, vanaf januari, naar Zuid-Afrika. Dit verslagje betreft het eerste deel van haar tussenjaar waarin Freke 3 maanden naar Valencia is gegaan om Spaans te leren. 

“De school waar ik les had was erg fijn, met goede docenten en klassen met veel verschillende nationaliteiten. De docenten gaven vanaf het begin meteen al in het Spaans les en waren erg duidelijk en behulpzaam. Ik heb erg veel geleerd in de lessen en daarbij ook nog ‘ns genoten. Daarnaast deed ik regelmatig mee aan de fitness die iedere woensdag gratis werd georganiseerd door de school.

Mijn huisvesting was super! Een schoon huis, een fijne kamer met een eigen badkamer, een gezellige woonkamer en keuken en een toplocatie. Verder was het ook echt een super gezellig huis. Je moest je wel aan de regels houden, zoals de muziek uit om 23.00 uur en niet te veel mensen over de vloer. Dat werd ook wel in de gaten gehouden, maar daar hadden wij geen probleem mee.

Al met al was het een super ervaring. De stad Valencia heeft werkelijk alles en is echt super gezellig! De accommodatie en de school waren allebei top. Ik heb veel geleerd en tegelijkertijd heel veel lol gehad. Het was echt een top start van mijn tussenjaar.

De begeleiding van Bureau Buitenland was ook echt super fijn, daardoor ging ik vooral van tevoren met een heel gerust gevoel richting Valencia. Het is heel fijn dat Heleen zo betrokken is en fijn om te weten dat je haar altijd even kan bellen, of appen. Ze heeft me geholpen om een bestemming en een programma te vinden dat helemaal bij mij paste.

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.