Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Heb je een boost nodig voor Engels, Frans, of Duits?

Moet je volgend jaar eindexamen doen en zie je op tegen de vakken Engels, Frans, of Duits? Dan kan een intensieve korte cursus in het buitenland je een goede boost geven, waardoor je met meer zelfvertrouwen je eindexamenjaar in gaat.

In de zomervakantie kan je wekelijks instromen in een cursus. Je doet vooraf een test om te bepalen wat je niveau is en daarna wordt je in een klas geplaatst met internationale cursisten die hetzelfde niveau hebben. Zo wordt de cursus voor iedereen passend aangeboden.

Je verblijf wordt ook geregeld door de school. Meestal is dat in een schoolresidentie, maar het kan ook bij een gastgezin.

Je transport zit niet bij de cursus inbegrepen, maar de transfer vanaf het vliegveld kan wel worden verzorgd.

Voor Duits werkt Bureau Buitenland tijdens de zomervakantie o.a. met locaties in Berlijn en in München. De prijs voor een cursus van 2 weken bedraagt € 1680 – € 1880, inclusief accommodatie.

Voor Frans bieden wij o.a. cursussen in Antibes, Biarritz, Cannes en Leysin (Zwitserland). De prijs voor een cursus van 2 weken bedraagt in Antibes € 1640,=, in Biarritz € 1800,=, in Cannes € 2099,= en in Leysin € 2300,=.

Voor Engels zijn er volop mogelijkheden. Een paar voorbeelden: 2 weken Engels in Cambridge: £ 2150, in Oxford: £ 1818, in Bristol: £ 1360, bij Reading: £ 2000, in Dublin: € 2190,=.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan voor meer informatie contact op via het contactformulier, of via 06-27197791.

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.