Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Het Gap Year Semester van Carmen in Florence

Carmen had bewust voor een Semester in Florence gekozen omdat ze daar leuke vakken kon doen in het Engels, zodat ze haar Engels kon verbeteren en ook wat Italiaans kon leren in de mooie stad Florence. Lees hier haar ervaring…..

“Er was een grote variatie in vakken waar je uit kon kiezen en de docenten waren allemaal erg enthousiast over hun vak.

Buiten de lessen om werden er allemaal uiteenlopende activiteiten georganiseerd waar je op kon intekenen als je wilde, zoals gelato tasting, vintage shopping tour, culturele activiteiten, een aperitivo doen enzovoort.

Zelf heb ik een keertje meegedaan aan een kookles middenin een overdekte markt in Florence, heel leuk.

Ik woonde met 5 andere meiden midden in het centrum van Florence op 5 minuten lopen van de Duomo, dus alles was bereikbaar te voet. Ook hadden we 4 badkamers, wat heel fijn was, want iedere kamer had dus een eigen badkamer die je maar met z’n tweeën hoefde te delen. De kamers waren erg verschillend qua grootte maar mijn kamer was prima qua ruimte voor 2 personen. Het enige wat ik miste was een grotere woonkamer, we hadden nu alleen een keuken met een bank die ook functioneerde als woonkamer, dat vond ik voor zes personen een beetje krap.

Het advies en de begeleiding van Bureau Buitenland was erg goed, zowel tijdens het oriëntatie gesprek als tijdens mijn tijd voor en in Florence. Met vragen kon ik altijd bij Heleen terecht.

Al met al is het een verrijkende ervaring geweest waar ik in een prachtige stad leefde en hele leuke mensen heb leren kennen.”

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.