Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Italiaans en design in Milaan

Fashion DesignEen cursus Italiaans en Design in dé style hoofdstad van Italië, Milaan.

De taalschool waar wij mee werken organiseert interessante 4-weekse cursusprogramma’s waarbij je naast 20 lessen algemeen Italiaans, kan je kiezen voor één van de vakken: Interior Design, of Fashion Design. Je krijgt dan 8 uur les in het gekozen vak. Deze 8 lesuren zijn verdeeld over 3 middagen. Deze lessen worden in het Italiaans gegeven, daarom is minimaal basiskennis van het Italiaans bij aanvang van de cursus vereist.

De taalschool is gevestigd in een prachtig art nouveau gebouw op een uitstekende locatie linguadue_milanoin het centrum van Milaan, in de wijk Corso Buenos Aires.

De school beschikt over 18 comfortabele klaslokalen, een studenten lounge, gratis internet en een kleine tuin. Gedurende je verblijf kan je kiezen voor onderdak in een gedeeld appartement,waar je samen woont met andere cursisten van de school, of voor een kamer, inclusief half pension bij een gastgezin.

De school biedt naast de lessen ook een rijke verscheidenheid aan sociale activiteiten om je Italiaanse ervaring compleet te maken.

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.