Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Levi en Pepijn deden beiden een cursus Spaans in Malaga

Na hun eindexamen besloten Levi en Pepijn het eerste gedeelte van hun tussenjaar samen op stap te gaan. Pepijn was net 18 en Levi moest nog 18 worden, vandaar dat het samen net wat fijner voelde voor hen. Het plan om naar Malaga te gaan was al gauw gemaakt. Pepijn had al Spaans op school gehad en Levi startte vanaf niveau A0. Samen verbleven ze in een studentenhuis van de school midden in het oude centrum van Malaga.

Hier volgt het verslag van hun verblijf in Malaga:

“In de eerste plaats zijn we allebei heel erg tevreden over de kwaliteit van de Spaanse lessen op de school. De leraren waren ontzettend fijn en ook goed. De sfeer binnen de school was ook erg gezellig. Het Spaans leren gaat heel snel, mede omdat je in Spanje leeft.

Onze huisvesting was simpel maar wel fijn centraal in de stad. De kamer die we deelden was riant.

Buiten de lessen om hebben we met de school Ronda bezocht en de Caminito del Rey gewandeld. En ook hebben we het Museo de Malaga bezocht.

Al met al was het een hele goede ervaring om meegemaakt te hebben. Iets waardoor je jezelf op een hele andere manier leert kennen.

Het advies van Bureau Buitenland was top. Zonder Bureau Buitenland hadden we dit nooit als optie gezien en de verdere begeleiding was ook fijn.”

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.