Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Liza studeerde Engels ( een CAE-cursus) in Ierland

Liza was 16 toen ze vorig jaar slaagde voor haar HAVO-eindexamen. Omdat ze zichzelf nog te jong vond om meteen met een vervolgstudie te starten in Nederland, koos zij voor een tussenjaar waarin ze eerst ging werken om daarna een goede cursus Engels te volgen die zou resulteren in het Certificate in Advanced English (CAE). Vanwege haar leeftijd mocht ze nog niet zelfstandig wonen. Dus werd haar verblijf georganiseerd bij een zorgvuldig uitgezocht gastgezin. Hier volgen haar ervaringen:

“De cursus heeft mijn verwachtingen overtroffen. Op de school waren heel erg behulpzame mensen die ervoor zorgden dat er alles werd aangereikt wat er nodig was om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op het CAE-examen.

Mijn gastouders waren ook heel vriendelijk. Er werd goed rekening gehouden mijn mijn persoonlijke behoeften en ik kreeg prima te eten.

In m’n vrije tijd heb ik veel gezellige dingen ondernomen met vrienden die ik op de school heb leren kennen.

Kortom, ik vond alles heel leuk en ik zou het anderen die ook Engels willen leren zeker aanraden!”

Share Button

Reacties zijn gesloten.