Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Maya – CAE cursus in Bristol

Maya volgde gedurende 3 maanden een CAE-cursus in Bristol en woonde in een appartement bij een Engelse “land lady”.

Maya - Bristol“Ik heb een super leerzame en leuke ervaring gehad om nooit te vergeten! Nieuwe vrienden gemaakt van over de hele wereld: uit Chili, Brazilië, Zwitserland en zelfs uit Zuid Korea! Het was een pittige cursus waarbij je veel lesuren maakt en elke dag minstens  voor een uur huiswerk opkrijgt. Daarnaast was ik dag en nacht omgeven door de Engelse taal, mijn Engels is enorm voorruit gegaan!  Bristol is super, hele vriendelijke mensen, veel winkels, restaurants en clubs. Niet voor niets is Bristol verkozen tot de beste stad om in te leven in Engeland! ”

“Het onderwijs was super! Allemaal ontzettend aardige leraren. Iedereen kent elkaar en de sfeer is heel goed op de school, je voelt je echt welkom. Ik heb me in 12 weken voorbereid op het Cambridge Advanced Examen.”

Mijn appartement was super dichtbij school en ook bij de stad. Heel schoon en ik had een mooie grote kamer. Het enige nadeel was dat de verhuurster ook gebruik maakte van de woonkamer, de keuken en de badkamer. Ik zag en sprak haar dus veel, maar ze was aardig en het was goed voor mijn Engels. Daarnaast had ik alle vrijheid om mijn eigen gang te gaan.

“In Bristol kan je elke avond wel uitgaan. Er zijn super veel clubs. Het uitgaan in Engeland is echt heel anders dan in Nederland. De meisjes lopen op mega hoge hakken en jurkjes die niks aan je fantasie overlaten. De jongens hebben allemaal hele strakke shirtjes aan en hun kapsel heeft uren gekost. Maar desalniettemin is iedereen ontzettend aardig! Alles is 18+. Het is erg veilig.”

“En wat het winkelen betreft: Alle winkels die een meisje kan wensen zijn aanwezig!”

Share Button

Reacties zijn gesloten.