Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!

Olivier z’n tussen”jaar” in Byron Bay (Australië)

Na het behalen van zijn Bachelor wilde Olivier graag een tussenjaar, voordat hij start met een Master-studie. Het eerste half jaar heeft hij geld verdiend in Nederland en begin januari startte hij met een Cambridge cursus Engels in Byron Bay – Australië. Dat was precies in de tijd dat Australië geteisterd werd door de hevigste bosbranden in tijden. Gelukkig was daar in Byron Bay weinig van te merken. Hier volgt het ervarings-verhaal van Olivier:

“Byron Bay is de ideale plek om een Engels cursus te volgen. De sfeer is relaxed en er is van alles te doen. Zelf ga ik bijna elke dag na school surfen en s ’avonds bij het strand of bij de vuurtoren gezellig met vrienden de zonsondergang bekijken onder het genot van een drankje. De mensen zijn aardig en er hangt een relaxed sfeertje. Ik woon hier op dit moment in een studentenhuis samen met drie andere studenten en het is erg leuk om met verschillende nationaliteiten in huis te wonen. Ook verbeter ik mijn Engels hier nog meer mee. De schooldagen zijn erg aangenaam en voor na de les en voor in het weekend biedt de school bijna elke dag activiteiten aan zoals trips naar nationale parken, stranden en bijvoorbeeld Fraser Island waar ik mee naar toe ben geweest. Fraser Island was enorm gaaf we hebben hier zelf met four-wheel drives over de stranden mogen rijden. Dit eiland zit vol met natuur van kraakheldere en blauwe meren tot groen en levendig regenwoud. Inmiddels zit ik al weer bijna op het einde van mijn tijd en zal ik binnenkort Cambridge examen doen. Ik had niet verwacht dat ik het zo erg naar mijn zin zou gaan hebben dus ik ga deze plek heel erg missen.”

Share Button

Reacties zijn gesloten.